Lekker Bezig

Lekker Bezig

Stap voor stap naar een gezonde leefstijl. Lekker Bezig is een leefstijlinterventieprogramma waar wij je begeleiden op het gebied van training en voeding. Door je leefstijl te verbeteren blijf je gezonder, voel je je fitter, verlies je vet en verkrijg je spiermassa.  

Onder onze begeleiding ga je meer bewegen, gezonder eten en proberen wij te zorgen voor stressvermindering.  

Bij het Lekker Bezig programma trainen wij in een kleine groep en zelfstandig, waarbij het accent ligt op het verbeteren van de lichaamssamenstelling. Hierbij besteden wij als begeleiders veel aandacht aan de techniek en uitvoering van de oefeningen. Er zijn individuele meetmomenten waarmee wij de resultaten van het uitgevoerde programma in kaart brengen. Als je mee wilt doen aan dit programma, verwachten wij gemotiveerde deelnemers, die tijd en energie willen investeren in het bereiken van hun doel.  

Op het gebied van voeding word je gecoacht door Margot de Roon van Health & Co. Margot brengt haar kennis over op jou, maar geeft je ook inzicht in je eigen voedingspatroon. Hiermee proberen wij jouw voedingspatroon te optimaliseren, zodat jij nog effectiever naar je doel toe kan werken: afslanken, gespierder worden of een fitter lichaam krijgen! 

Door nieuwsbrieven te versturen willen wij je aanvullende informatie geven, zodat jij zoveel mogelijk te weten komt over training, voeding en stressreductie. Op deze manier krijg jij ook de kennis over hoe je je eigen leefstijl kan verbeteren! 

  • Een Health Check als startpunt van het programma, 
  • Tweemaal per week een Lekker Bezig training en toegang tot onze oefenruimtes om zelf te komen sporten, 
  • Een trainingsschema voor individuele trainingen, 
  • Tweemaal per maand één-op-één coaching bij de voedingsdeskundige van Health & Co. 
  • Eén keer per maand een Health Check met een fysiotherapeut.  

Intrinsieke motivatie is altijd het beginpunt voor dit programma, wij kunnen jou in alles begeleiden, maar voor resultaat moet je zelf alles zo goed mogelijk uitvoeren. Verbeteren begint altijd bij jezelf, wij proberen jou in de ideale situatie te stellen om deze verbetering te bereiken! 

Voor meer informatie, of als jij je wilt aanmelden, bel naar 075 – 642 6942 of kom langs bij ons op de praktijk op de Eendrachtstraat 3 in Wormer.  

 

De praktijk

In 1993 door Peter Leerling en Milko Kop opgestart als maatschap fysiotherapie en inmiddels uitgegroeid tot een moderne fysiotherapiepraktijk te Wormer (Zaanstreek) met 18 medewerkers. Verantwoord Bewegen heeft een nevenvestiging in Wormerveer.

Openingstijden

Wormer

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 12:00

Wormerveer

Maandag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

In Wormerveer: op aanvraag behandeling tussen 18.00 - 21.00 uur

Vestiging Wormer

Vestiging Wormerveer