Wij zijn weer open!

Wij zijn weer open!

zaterdag 2 mei 2020

Op 30 april hebben fysiotherapeuten groen licht gekregen van het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om stapsgewijs weer aan het werk te gaan.

We zullen de geadviseerde hygiënemaatregelen in acht nemen en verwachten van onze patiënten hetzelfde. Dan kan de fysiotherapie behoedzaam en stapsgewijs opgeschaald worden. Concreet houdt dit voor onze patiënten in het protocol te volgen wat door onze medewerkers gecommuniceerd zal worden.
Belangrijke punten daarvan zijn onder andere:

 • kom stipt op het afgesproken tijdstip en niet ruim daarvoor. We willen het aantal mensen in de wachtkamer zo klein mogelijk houden.
 • neem een grote handdoek mee
 • neem plaats op 1 van de stoelen in de wachtkamer, je wordt opgehaald door de fysiotherapeut
 • volg de routing in de praktijk
 • kom alleen en neem geen partner of kinderen mee (uitgezonderd begeleiders)
 • was je handen bij binnenkomst
 • ga na de behandeling meteen naar huis
 • houd 1,5 meter afstand van andere patiënten en medewerkers die niet je directe behandelaar zijn
 • heb je symptomen mogelijke passend bij COVID-19 besmetting zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts?
  Dan kunnen wij je momenteel geen toegang verlenen tot de praktijk.

We zullen online consulten blijven aanbieden als er bij patiënten mogelijk sprake is van besmetting met het coronavirus. Middels de online consulten kunnen we je coachen en adviseren bij lichamelijke klachten. We zullen hierbij gebruikt maken van het eenvoudige en zeer toegankelijke platform van Physitrack.

Algemene hygiëneregels
Voor iedereen blijven handhygiëne, hoesten in de elleboog en éénmalig gebruik van papieren zakdoekjes belangrijk. Aanvullend geldt het dringende advies om ‘géén handen te schudden’. Als fysiotherapeuten wassen wij voor- en na elke behandeling grondig onze handen volgens voorgeschreven protocol.

Voor de patiënten en onze medewerkers

Om het risico op besmetting te beperken verzoeken wij je onze praktijk niet te bezoeken indien je last hebt van één van de volgende verschijnselen: koorts, verkoudheid, keelpijn, niezen en/of hoesten. Dit beleid hanteren wij ook voor onze medewerkers. Dit kan tot gevolg hebben dat je fysio / manueeltherapeutische behandeling niet door kan gaan.

Fitness

De fitnessgroepen zullen conform de laatste berichtgeving nog steeds opgeschort worden. Hiermee volgen we het landelijke beleid.

De praktijk

In 1993 door Peter Leerling en Milko Kop opgestart als maatschap fysiotherapie en inmiddels uitgegroeid tot een moderne fysiotherapiepraktijk te Wormer (Zaanstreek) met 18 medewerkers. Verantwoord Bewegen heeft een nevenvestiging in Wormerveer.

Openingstijden

Wormer

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 12:00

Wormerveer

Maandag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

In Wormerveer: op aanvraag behandeling tussen 18.00 - 21.00 uur

Vestiging Wormer

Vestiging Wormerveer

Meer informatie