Revalidatie na coronavirus infectie

Na het doormaken van een coronavirus infectie kan je nog lang klachten houden zoals vermoeidheid, spierzwakte of ademhalingsproblemen. En dit geldt niet alleen voor ouderen. Ook jongeren houden soms fysieke klachten en worden daardoor beperkt in hun activiteiten.

Binnen Verantwoord Bewegen hebben we inmiddels ruime ervaring opgedaan met revalidatie na een doorgemaakte coronavirus infectie. We zijn enthousiast over de resultaten die geboekt kunnen worden.

Mensen zijn door de revalidatie beter in staat om hobby, sport en beroep weer op te pakken. Heb je restklachten na een corona besmetting neem dan voor fysiotherapeutische begeleiding en fysieke training contact met ons op. Dan gaan we samen aan de slag om je doelen te bereiken.

Vergoed mijn zorgverzekering de coronarevalidatie?

Veel coronapatiënten zijn bij ons inmiddels gerevalideerd. We krijgen daarbij veel vragen over hoe het nu zit met de vergoeding van de fysiotherapeutische behandelingen bij revalidatie na corona. Daarom zetten wij voor nu even alles op een rij.

• De vergoeding komt direct uit de basisverzekering en je hoeft NIET eerst 20 behandelingen zelf te betalen of uit je aanvullend pakket te halen
• Voor deze zorg uit de basisverzekering geldt WEL het eigen risico.
• Afhankelijk van de medische noodzaak worden maximaal 50 of 100 behandelingen vergoed
• Je kan er ook voor kiezen om alleen de behandelingen uit je aanvullende pakket te gebruiken. Dan geldt het eigen risico NIET, maar is het aantal behandelingen beperkt

Geen eenvoudige keuze. Is het bovenstaande je nog niet helemaal duidelijk?
Jos denkt graag even met je mee.

De praktijk

In 1993 door Peter Leerling en Milko Kop opgestart als maatschap fysiotherapie en inmiddels uitgegroeid tot een moderne fysiotherapiepraktijk te Wormer (Zaanstreek) met 18 medewerkers. Verantwoord Bewegen heeft een nevenvestiging in Wormerveer.

Openingstijden

Wormer

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 12:00

Wormerveer

Maandag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

In Wormerveer: op aanvraag behandeling tussen 18.00 - 21.00 uur

Vestiging Wormer

Vestiging Wormerveer